آيدي مدير ::: piranshahrnet_mho@
پایان نامه ،پروپوزال و مقالات دانشجویی و دانش آموزی و مطالب علمی و فرهنگی
سایت ما www.piranfile.ir
کانال تلگرام ما
piranfile@
کتابخانه شامل کل مطالب دانش آموزي ، دانشجويي و مطالب علمي مي باشد فقط کافيه در قسمت جستجو (سمت راست پايين تر از پروفايل) موضوع مورد نظر را تايپ نماييد و موضوع را جستجو کنيد
براي دانلود پاورپوينت ها در تمام مقاطع تحصيلي موضوع مورد نظر را در قسمت جستجو تايپ نماييد
mahmoudabdollahi1993@gmail.com
هزینه کپی هر مطلب:: ذکر یک صلوات برمحمد وآل محمد برای سلامتی همه مریض ها
پروپوزال کلیک کنید
پایان نامه کلیک کنید
مقاله کلیک کنید
پاورپوینت تمامی رشته ها کلیک کنید
نمونه سوالات امتحانی کلیک کنید
درخواست رایگان پایان نامه ، پروپوزال ، پاورپوینت ، نمونه سوالات امتحانی و ... کلیک کنید
|
توصیه های مهم تغذیه ای طب سنتی به سرد مزاج ها و گرم مزاج ها
خصوصیات سرد مزاجها و گرم مزاج ها
خصوصیات گرممزاجها و بخور و نخورهای آنها
یکی از گروههایی که در دسته مزاجهای گرم قرار میگیرد، افراد با مزاج گرم و خشک است. این افراد لاغر اندام بوده و رنگ چهره آنها متمایل به زردی است. تحمل گرما را ندارند و معمولا خواب کمی دارند.
افراد با مزاج گرم و خشک، عطش زیاد و دهانی خشک دارند، زود عصبانی میشوند و زود هم آرام میگیرند. این افراد پر جنب و جوش و پر انرژی هستند.
برای افراد با مزاج گرم و خشک مصرف بالای سیر، پیاز، ادویههای تند، گوشت قرمز، موز، خربزه، آناناس، انجیر، غذاهای سرخ کرده، گردو، پسته، فندق و نارگیل مضر است.
مصرف زیاد این نوع مواد غذایی بدن این افراد را از حالت تعادل خارج میکند و آنها را دچار علائمی مثل خشکی پوست، اضطراب، بیخوابی و تپش قلب میکند.
گرم مزاج ها زود عصبانی میشوند.
در مقابل، مصرف سوپ جو و گوشت مرغ، آش تشکیل شده از ماست، کدو، اسفناج و گشنیز برای آنها مناسب است.
شربتهای مناسب برای این گروه نیز شربت لیمو، آلو، نارنج، ماءالشعیر، سکنجبین و دوغ ترش است.
مصرف هویج، انار، سیب، گلابی، آلبالو، زرشک، گوجه سبز، کدو و اسفناج برای این افراد توصیه میشود.
خصوصیات سرد مزاجها و بخور و نخورهای آنها
افرادی که دارای طبع سرد هستند اغلب سفید پوستاند،ضعیف هستند و کمبود انرژی در آنها شایع است، در هوای سرد به راحتی گرم نمیشوند، میل زیادی به خواب دارند. این افراد معمولاً خونسرد هستند و درونگرا بودن از خصوصیات رفتاری آنهاست.
غذاهایی که برای این افراد توصیه می شود بیشتر آبکی است پس غذاهایی مثل آبگوشت،انواع سوپ و انواع آش های سنتی برای آنها مفید است.
جوانه گندم و جو مناسب برای سرد مزاجها
مصرف شیربرنج و شلهزرد نیز برای این گروه از افراد مناسب است و انواع پلو و خورشت های سنتی مثل خورشت قیمه، قورمه سبزی، فسنجان و غیره بیشتر بخورند.
میوه های توصیه شده برای افراد با طبع سرد: انواع مرکبات، انار، شاه توت، سیب، گلابی، آلبالو، گیلاس، خربزه، هندوانه، گرمک، توت، انجیر، انگور و انبه برای این افراد توصیه می شود.
کاهو، اسفناج، انواع جوانه ها مثل جوانه گندم و جو برای این گروه از افراد مفید است و در مورد لبنیات نیز محدودیتی وجود ندارد و بهتر است این افراد شیر، ماست، دوغ، پنیر، سرشیر و خامه مصرف کنند.
نوشیدنی هایی مثل خاکشیر، عناب، بابونه، ترنجبین، شیر خشت، زرشک و آلبالو نیز برای افراد با مزاج سرد توصیه می شود.
از طرفی مصرف غذاهای بسیار سرخ کردنی،تند و پرادویه برای این افراد توصیه نمی شود.
منبع: farsnews.com
بخش نظرات براي پاسخ به سوالات و يا اظهار نظرات و حمايت هاي شما در مورد مطلب جاري است.
پس به همين دليل ازتون ممنون ميشيم که سوالات غيرمرتبط با اين مطلب را در انجمن هاي سايت مطرح کنيد . در بخش نظرات فقط سوالات مرتبط با مطلب پاسخ داده خواهد شد .