loading...
پیران فایل
پروپوزال و پایان نامه همه رشته ها
آخرین ارسال های انجمن
عنوان پاسخ بازدید توسط
فعالیت های کلاس دهم تصویر سازی مدرسه شهید فهمیده+برنامه امتحانات هنرستان شهید فهمیده 20 2651 admin_piranshahrnet
نمرات (درس excel) آخرین ویرایش + مستمر 0 929 admin_piranshahrnet
نمره اطلاعات و ارتباطات آخرین ویرایش نوبت اول+ مستمر 8 1628 admin_piranshahrnet
دانلود کتاب.... و بررسی روشهای نفوذ به وب و تامین امنیت آن(نویسنده محمود عبدالهی) 0 1089 admin_piranshahrnet
فروشگاه مقالات و پروژه های دانشجویی و دانش آموزی فعال می باشد 0 1060 admin_piranshahrnet
گالری تصاویر مدرسه شهید فهمیده پیرانشهر 0 1116 admin_piranshahrnet
نمرات (درس مفاهیم پایه + نمره امتحان) آخرین ویرایش + مستمر 4 1378 admin_piranshahrnet
خالیدنجمی ریس کمیسون فرهنگی واموزش عالی:جامعه توسعه یافته نیازمندمعلمان باانگیزه است 0 1058 admin_piranshahrnet
نمرات (درس word) آخرین ویرایش نوبت اول + مستمر 0 1032 admin_piranshahrnet
نمرات (درس پاورپوینت) آخرین ویرایش + مستمر 0 908 admin_piranshahrnet
نمرات (درس سیسم عامل) + مستمر 0 883 admin_piranshahrnet
​روش محاسبه نمرات (درس مفاهیم پایه) 0 992 admin_piranshahrnet
محمود عبدالهی بازدید : 374 یکشنبه 29 فروردین 1395 نظرات (0)

طرز تهیه رولت مرغ آسپاراگوس

طرز تهیه رولت مرغ آسپاراگوس‎


پخت و آماده سازی رولت مرغ آسپاراگوس : 55 دقیقه

مواد لازم جهت تهیه رولت مرغ آسپاراگوس برای 8 نفر :

 سس مایونز 1/2 فنجان
 خردل  3 قاشق غذا خوری
 لیمو ترش 1 عدد
 ترخون خشک  2 قاشق غذا خوری
فلفل سیاه 1 قاشق چای خوری
نمک 1/2 قاشق چای خوری
مارچوبه تازه 16 عدد
سینه مرغ بدون استخوان 4 عدد
پنیر گودا 4 برش
پودر سوخاری ( پودر پانکو یا بیسکویت ترد خرد شده ) 1 فنجان

 

طرز تهیه رولت مرغ آسپاراگوس :

1. ابتدا فر را در دمای 245 درجه سانتیگراد ( 475 درجه فارنهایت ) گرم کنید .مایونز ، خردل ، آب لیمو ، پوست رنده شده لیمو ، ترخون ، نمک و فلفل را یک ظرف مخلوط کرده تا کاملا ترکیب شوند .


2. مارچوبه را در مایکرویو با حرارت زیاد بپزید تا به رنگ سبز روشن در بیاید (یک الی یک و نیم دقیقه). سینه های مرغ باید نازک باشد به همین دلیل آن را داخل پلاستیک ضخیمی گذاشته و با گوشت کوب می کوبیم تا به ضخامت نیم سانت برسد.


3. یک برش پنیر روی هر تکه سینه مرغ و روی آن 4 عدد مارچوبه بگذارید. مرغ را به دور پنیر و مارچوبه لوله کنید و در ظرف فر که از قبل چرب کردید قرار می دهید. توسط یک فرچه مخلوط مایونز را روی آنها بمالید و سپس روی آن پودر panko بپاشید و فشار دهید. (اگر پودر پانکو در دسترس ندارید همان طور که گفته شد می توانید از پودر های سوخاری استفاده کنید یا بیسکویت ترد خرد شده)

4. داخل فر به مدت 25 دقیقه و یا تا زمانی که نان ها قهوه ای شوند، بپزید.

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
پایان نامه ، پروپوزال و مقالات دانش آموزی و دانشجویی
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    میزان رضایت شما از سایت؟؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 1787
  • کل نظرات : 85
  • افراد آنلاین : 14
  • تعداد اعضا : 399
  • آی پی امروز : 1258
  • آی پی دیروز : 587
  • بازدید امروز : 2,474
  • باردید دیروز : 1,034
  • گوگل امروز : 82
  • گوگل دیروز : 178
  • بازدید هفته : 3,508
  • بازدید ماه : 7,466
  • بازدید سال : 109,577
  • بازدید کلی : 3,129,631